Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bescherm- en parkeerbeugels

Hier vind je beschermbeugels en parkeerbeugels, de beschermbeugels zijn geschikt voor het beschermen van eigendommen en gebouwen en de parkeerbeugels zijn geschikt voor het voorkomen van wildparkeren. Wanneer er bijvoorbeeld lantaarnpalen staan op een parkeerplaats of bedrijventerrein kan er gebruik gemaakt worden van kolombescherming om deze te beschermen. Wanneer parkeerplaatsen toegankelijk zijn, maar vrij moeten worden gehouden voor bevoegden kan er gebruik gemaakt worden van een parkeerbeugel. 

Lees verder

Waarom beschermbeugels en parkeerbeugels?

  • Voorkomen van schade aan eigendommen
  • Voorkomen van schade aan gebouwen
  • Voorkomen van schade aan voertuigen
  • Voorkomen van wildparkeren
  • Voorkomen van toegang van onbevoegden

Toepassingen van bescherm- en parkeerbeugels

De bescherm- en parkeerbeugels kunnen in verschillende situaties worden toegepast, een goed voorbeeld hiervan is op een parkeerplaats. Het kan namelijk zo zijn dat er verschillende parkeerpalen en lantaarnpalen staan op een parkeerplaats, om schade aan deze eigendommen te voorkomen kan er gebruik gemaakt worden van kolombescherming en beschermbeugels. Ook is het mogelijk dat er een aantal parkeervakken op de parkeerplaatsen alleen toegangkelijk moeten zijn voor bevoegden, deze kunnen dan afgeschermd worden door middel van een parkeerbeugel. 

Lees minder
Bescherm- en parkeerbeugels
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

Maak direct kans op 250 euro shoptegoed!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van lopende acties en kortingen. Bovendien maak je elke maand kans op 250 euro shoptegoed. Je doet automatisch mee zolang je staat ingeschreven.