Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Doorgang- en hoogtebegrenzers

Doorgang- en hoogtebrenzers zijn geschikt voor het het aanduiden van de maximale doorrijbreedte of doorrijhoogte. Wanneer er op een parkeerplaats, op een bedrijventerrein of in een parkeergarage bepaalde grotere voertuigen niet mogen komen, dan kan dit aangeduid worden door middel van deze doorgang- en hoogtebegrenzers. Wanneer er bijvoorbeeld in een parkeergarage delen zijn met een doorrijhoogte van 1,90 meter, dan moet dit bij de ingang al aangeduid worden. Het aanduiden van deze doorrijhoogte kan dus door middel van een hoogtebegrenzer zodat voertuigen die hoger zijn niet naar binnen rijden.  

Lees verder

Waarom Doorgang- en hoogtebegrenzers?

  • Bescherming tegen schade
  • Reguleren van verkeer
  • Voorkomen van toegang van onbevoegde
  • Voorkomen van ongelukken

Toepassingen van doorgang- en hoogtebrenzers

De doorgang- en hoogtebegrenzers kunnen in verschillende situaties toegepast worden, bijvoorbeeld: doorrijhoogte van een parkeergarage aanduiden, het voorkomen van toegang van onbevoegde op een bedrijventerrein, het voorkomen van toegang van grote voertuigen zoals vrachtwagens op een parkeerplaats en zo zijn er nog meerdere situaties waarbij de doorgang- en hoogtebegrenzers toegepast kunnen worden. 

Lees minder
Doorgang- en hoogtebegrenzers
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

Maak direct kans op 250 euro shoptegoed!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van lopende acties en kortingen. Bovendien maak je elke maand kans op 250 euro shoptegoed. Je doet automatisch mee zolang je staat ingeschreven.