Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Fetra

Aspöck bannerAspöck banner
Vink 1Vink 1

Ergonomisch en efficiënt
De producten van Fetra zorgen voor vermindering van de fysieke belasting en optimaliseren de goederenstroom in magazijnen, werkplaatsen en andere omgevingen. 

Vink 2Vink 2

Kwaliteit en duurzaamheid
Al sinds 1954 produceert Fetra transportmiddelen van de hoogste kwaliteit. Deze transportmiddelen worden voornamelijk met regionale grondstoffen geproduceerd.

Vink 3Vink 3

Breed assortiment
Fetra biedt een grote variëteit aan transportmiddelen voor verschillende sectoren, zoals magazijnwagens, steekwagens, tafelwagens, werktafels, etc. 

Lees verder

Fetra is een fabrikant van duurzame transportmiddelen zoals magazijnwagens, tafelwagens, steekwagens, werktafels, platformwagens, etc. De transportmiddelen van Fetra staan bekend om hun ergonomische ontwerpen en hun modulaire systemen. Met dit brede en variërende assortiment transportmiddelen richt Fetra zich op het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid in diverse werkomgevingen, zoals in magazijnen, werkplaatsen of bouwplaatsen. 

"Ergonomisch, duurzaam en efficiënt transport"

Lees minder

"Voor meer veiligheid onderweg"

Fetra
302 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
302 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

Maak direct kans op 250 euro shoptegoed!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van lopende acties en kortingen. Bovendien maak je elke maand kans op 250 euro shoptegoed. Je doet automatisch mee zolang je staat ingeschreven.